Preparation of fresh and varied meals for our employees, including food service during mealtimes - Participation in menu planning and design, as well as continuous development of the meal plan in collaboration with the head chef
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Electrical maintenance of production and operational equipment - Improvement and further development of machinery, equipment, and building technology - Increasing the level of automation in production and operational systems - Participation in the implementation of technical projects
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Bauen und prüfen elektrischer, pneumatischer und hydraulischer Steuerungen - Programmierung und Kontrolle mechatronischer Systeme - Jährliche Teilnahme an einer überbetrieblichen Ausbildung im Test- und Ausbildungszentrum (TAZ) in Mitterberghütten (AT)
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Documentation and verification of raw material imports, including checking import declarations and customs clearances submitted by brokers for accuracy and completeness - Communication with customs authorities, freight forwarders, and internal departments
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Independent support of an assigned customer portfolio via phone (MS Teams) and email - Handling customer inquiries through a system-supported ticketing system with AI assistance - End-to-end order processing – from order entry to on-time delivery
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Support in documenting and reviewing import and export processes, especially raw material imports - Checking import declarations and customs documents for completeness and plausibility - Assisting in communication with freight forwarders and internal departments
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Independent and timely preparation, execution, and review of payroll for our employees in Germany, in compliance with all legal and company-specific regulations - Point of contact for employees, managers, and external parties regarding payroll tax and social security matters
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Betreuung eines definierten Kundenstamms per Telefon (MS Teams) und E-Mail - Bearbeitung von Kundenanfragen über ein systemgestütztes Ticketsystem mit KI-Unterstützung - Komplette Auftragsabwicklung – von der Bestellannahme bis zur termingerechten Auslieferung
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Zubereitung von frischen, abwechslungsreichen Speisen für unsere Mitarbeiter:innen sowie Essensausgabe - Mitwirkung bei der Menüplanung und -gestaltung sowie stetige Weiterentwicklung des Menüplans mit dem Küchenchef - Einhaltung der Hygiene- und Qualitätsstandards (HACCP) sowie Sauberhaltung und Reinigung des …
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Unterstützung bei derDokumentation und Prüfung von Einfuhr- und Ausfuhrvorgängen, insbesondere bei Rohstoffimporten - Kontrolle von Importanmeldungen und Zollunterlagen auf Vollständigkeit und Plausibilität - Mithilfe bei der Kommunikation mit Speditionen und internen Fachabteilungen
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