Elektrische Instandhaltung von Produktions- und Betriebsanlagen - Verbesserung und Weiterentwicklung von Maschinen, Anlagen und Gebäudetechnik - Erhöhung des Automatisierungsgrades der Produktion- und Betriebsanlagen - Mitwirkung bei der Realisierung technischer Projekte
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Build and maintain long-term business relationships in the system catering sector - Develop application concepts as well as individual customer strategies to increase sales, strengthen customer loyalty, and optimize the product range
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Electrical maintenance of production and operational equipment - Improvement and further development of machinery, equipment, and building technology - Increasing the level of automation in production and operational systems - Participation in the implementation of technical projects
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Professional execution/support of technical consultations and internal/external events (e.g. seminars at wholesalers, with customers or associations) - Regular participation in and professional support at food and wholesale trade fairs (e.g
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Independent and timely preparation, execution, and review of payroll for our employees in Germany, in compliance with all legal and company-specific regulations - Point of contact for employees, managers, and external parties regarding payroll tax and social security matters
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Market Analysis & Target Group Understanding: Identification of needs and requirements in the system catering sector (e.g. large canteens, catering services, hospitals, company restaurants). Concept Development & Optimization: Development of innovative, standardized food concepts (e.g
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Unterstützung des Global CIO und Global Head of Digital Value, Data & AI bei der Entwicklung und Umsetzung von Digital-, IT- und AI-Strategien sowie in der Kommunikation mit Fachbereichen und Management. Verantwortung für die Steuerung und Koordination des globalen Digital-, IT- und AI-Portfolios, inkl. Pipeline-Planung …
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Aufbau und Pflege langfristiger Geschäftsbeziehungen in der - Systemgastronomie - Entwicklung von Anwendungskonzepten sowie individueller Kundenstrategien zur Umsatzsteigerung, Kundenbindung und Optimierung des Produktsortiments
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Fachliche Durchführung/Begleitung von Fachberatungen, sowie internen und externen Veranstaltungen (u.a. Seminare beim Großhandel, bei Kunden oder Verbänden) - Regelmäßige Teilnahme und fachliche Unterstützung an Lebensmittel- und Großhandelsmessen (z.B. Intergastra, Internorga)
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Marktanalyse & Zielgruppenverständnis: Identifikation von Bedürfnissen und Anforderungen in der Systemgastronomie (z. B. Großkantinen, Catering, Spitäler, Betriebsrestaurants). Konzeptentwicklung & -optimierung: Entwicklung innovativer, standardisierter Food-Konzepte (z. B
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